SC BIMAPRODSERV va pune la dispozitie servicii de strunjire, frezare, gaurire si rectificare. In cazul in care sunteti interesat de unul dintre serviciile pe care le oferim, va rugam sa accesati pagina de contact.

Strunjire

Strunjirea este operatia de prelucrare prin aschiere pe masini –unelte numite strunguri.La aceasta prelucrare, piesa executa miscarea principala de aschiere (miscarea de rotatie ),iar scula miscarea de avans (miscarea rectilinie longitudinala ,transversala sau combinata).

Frezare

Frezarea reprezinta procedeul de generare prin aschiere a suprafetelor, ce se executa cu scule aschietoare speciale de forma unor corpuri de rotatie prevazute cu mai multe taisuri denumite freze, pe masini-unelte de frezat.
Procedeul permite generarea suprafetelor exterioare sau interioare, plane, cilindrice sau profilate. Prin frezare se realizeaza prelucrari de degrosare a suprafetelor, precum si prelucrari de semifinisare.

Gaurire

Găurirea metalelor este operaţia tehnologică de prelucrare prin aşchiere a metalelor şi aliajelor, cu ajutorul unor scule aşchietoare numite burghie, pe maşini de găurit. Prin operaţia de găurire se generează suprafeţe cilindrice interioare(alezaje).

Rectificare

Rectificarea este operatia tehnologica de prelucrare a suprafetelor, cu ajutorul unor scule aschietoare numite pietre abrazive, pe masini de rectificat.